Παραλία Μαγγανάρι

Ίος Παραλίες

Tο Μαγγανάρι της Ίου είναι ένας επίγειος παράδεισος και τώρα πια με τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στην αγκαλιά του, δεν είναι ένας παράδεισος μόνο για λίγους, όπως ήταν στο παρελθόν που κάποιος μπορούσε να πάει εκεί μόνο μέσω θαλάσσης για να μπορέσει να χαρεί τις παραλίες της περιοχής.

Παραλία Μαγγανάρι - Ίος Παραλίες

Η παραλίες στο Μαγγανάρι - γιατί δεν μιλάμε για μια παραλία, αλλά για μια δαντέλα από αμμουδερούς κολπίσκους που σχηματίζουν τουλάχιστον 3 μεγάλες και πολλές μικρότερες παραλίες - σε αρπάζουν μόλις τις πρωτοαντικρύσεις από ψηλά και δεν σε αφήνουν να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους μέχρι να βρεθείς κοντά στα γαλαζοπράσινα νερά τους και την χρυσαφένια άμμο.

Η διαδρομή από την Χώρα της Ίου μέχρι το Μαγγανάρι είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να κάνει κάποιος στο νησί αλλά σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω να διανύσει κανείς αυτά τα 23 χιλιόμετρα. Στο Μαγγανάρι θα βρείτε και οργανωμένα κομμάτια με ομπρέλες και ξαπλώστρες όπως και μερικές ταβέρνες με τα απαραίτητα, αλλά αν το επιθυμείτε μπορείτε να βρεθείτε σε πιο απόμερα σημεία με μεγαλύτερη ησυχία.

Σχετικά άρθρα για την παραλία Μαγγανάρι

Παραλία Μαγγανάρι Φωτογραφίες

Ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές Σαντορίνη - Ίος Μαγγανάρι

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΓΓΑΝΑΡΙ