Ημερήσιες Εκδρομές από την Σαντορίνη στην Ίο

Θαλάσσιες ημερήσιες εκδρομές από το νησί της Σαντορίνης για την Ίο

Οι ημερήσιες θαλάσσιες εκδρομές σε αυτό το δρομολόγιο ακούγονται ως θαυμάσια ιδέα και οι πληροφορίες μας λένε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν. Τι; Μα θαλάσσιες ημερήσιες εκδρομές από την Σαντορίνη για την Ίο και ειδικά το Μαγγανάρι!

Σαντορίνη - Ίος Ημερήσιες Εκδρομές

Η Σαντορίνη είναι ένας τόπος που πραγματικά βάζει τον επισκέπτη σε άλλη διάσταση. Το Ηφαίστειο, οι οικισμοί που στέκονται στο φρύδι της Καλντέρας. Όλα αυτά είναι τόσο μοναδικά και ξεχωριστά που πραγματικά στην Σαντορίνη μπορείς να κάνεις διακοπές για μέρες και πάντα να παραμένεις εκστατικός μπροστά στο μεγαλείο της Φύσης. Να περπατάς για ώρες στα Καλντερίμια, να βλέπεις κάθε δειλινό το ηλιοβασίλεμα, μια από τα Φηρά, μια από την Οία, μια από τον Πύργο, μια από το Ακρωτήρι και να μην χορταίνεις. Να πας σε όλες τις παραλίες και στην Κόκκινη και στην Άσπρη και στην Βλυχάδα και στο Καμάρι και στην Περίσσα και στον Περίβολο και παντού. Να πάρεις τα καραβάκια και να γυρνάς γύρω γύρω την Καλντέρα, να πας στο Ηφαίστειο, να ανεβοκατεβαίνεις από τα Φηρά στο παλίο λιμάνι, μία με τα πόδια, μία με το τελεφερίκ, μία καβάλα στα έρμα τα ζωντανά.

Χμ... όμως τι λείπει από την Σαντορίνη; Ειδικά για τον επισκέπτη που έρχεται στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη, αεροπορικώς ας πούμε και λέει ότι ταξίδεψε στις Κυκλάδες. Που είναι οι κυκλάδες; Που είναι οι απέραντες παραλίες με την χρυσή άμμο. Που είναι τα ρηχά ζεστά νερά, που είναι το γαλαζοπράσινο, το τυρκουάζ, το γαλάζιο της Κυκλαδίτικης θάλασσας, που είναι το ρόζ των Κοραλιών μέσα στην ξανθή άμμο; Που βρίσκονται όλα αυτά στην Σαντορίνη; Με ένα καλό Σκαρί; Μόλις μερικά βήματα μακρυά, στον επίγειο παράδεισο που ονομάζεται Μαγγανάρι της Ίου. Πραγματικά αρκεί να δείτε ένα χάρτη για να καταλάβετε πόσο κοντά είναι στην Σαντορίνη η νότια πλευρά της Ίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερήσια εκδρομή Σαντορίνη - Μαγγανάρι Ίου, όταν η θαυμάσια αυτή ιδέα γίνει πραγματικότητα.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΙΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ